Amri's FotoPage
Because a photo is worth a thousand words
By: Saiful Amri

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Sunday, 19-Nov-2006 03:49 Email | Share | | Bookmark
Aidilfitri 2006

my famili
13
my brother 's famili
View all 24 photos...
assalamualaikum....

gambar-gambar sambutan hari raya aidilfitri 2006... satu pengalaman yang sukar digambarkan pada hari raya kali ini.. sungguh bermakna sekali...


Monday, 24-Apr-2006 15:46 Email | Share | | Bookmark
Gambar kat PD, Gambar Iman zafran dan Gambar Nur Alisya Sofia..

kt taman
tgh bosan dlm bengkel.. ngantukk
polisi ukmp...
View all 30 photos...
1. Ni gmbar mase join workshop pengurusan projek UKM Pakarunding.. wat kat Ancasa Resort Port Dickson...

2. Gmbar ini mase balik rumah minggu lepas.. tgk anak sedara aku yg baru.. sorang baby girl dan sorang baby boy.. name baby boy Iman Zafran bin Saiful Nizam.. dan name baby girl Nur Alisya Sofia binti Saiful Adli.. dua-dua sgt comel.. cute.... Skrg dah ade 3 anak buah aku.. semua org duk tnya aku bile nk kahwin dan nak ade anak.. diorg kate sampai bile nk main dgn anak buah je... huhuhu.. Sabtu hari tu terjumpe Sleme dgn maina di alamanda.. anak diorg sgt2 comel.. kat situ jumpe gak dgn Due dan Noreen.. due dgn noreen pun dah tak lame lg nk kahwin.. huhuhu.. Tumpang hepi dgn kwn2..

3. Lagi gmbar anak buah aku yg sgt manja dan nakal... Nur Adlin Sofia.. ehhehe.. sgt rajin teman atuknya berkebun.. hehehe...hobi dia kat umah aku ialah bagi ikan mkn.. kalu alin ade kat umah.. kenyang la ikan2 kat umah aku.. ehhehe.. cyg alin!!!


Monday, 20-Mar-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Dinner dan famili day kolej Dato' onn 2006

baru sampai
wif dato TNC
hahaha
View all 23 photos...
aktiviti kolej paling best tahun 2006!!!!!


Sunday, 19-Mar-2006 03:24 Email | Share | | Bookmark
Iman Zafran bin Saiful Nizam

iman zafran
 
tidooo
View all 12 photos...
Ini anak sedara aku yg no dua... hehehe..


Wednesday, 22-Feb-2006 04:43 Email | Share | | Bookmark
UKM-UUM

b4 bertolak
Budak2 tgh excited..
wif boys
View all 24 photos...
hai..

Last weekend aku g UUM.. buat lawatan ke kolej bukit kachi 1, UUM. Bawa student kolej aku yang cun2 dan hansome2 (Mcm felo dia gak).. hahahah.. Bertolak dari UKM hari khamis mlm jum, 16hb. Sampai UUM pg jum 17hb. xtvt kat UUM tu hari jum je.. pg tu melawat la sekitar kampus UUM.. bersama-sama JPPK kolej bukit khaci 1 yg comel2.. Ptg dlm kul 3 ade ceramah dr pengetua kolej aku.. citer pasal undang2 keluarga islam.. lepas asar.. acara sukan. pelawanan persahabatan antara kolej aku dan kolej bukit kachi.. aku tak main ape2.. just bwk kamera snap gambar2 je..

Mlm acara kebudayaan... kebetulan kat sane ade MLM TAUFAN III.. So.. kolej Dato onn kira wat persembhan jemputan la... heheh.. best mlm tu...

Esok tu. lepas breakfast.. dlm kul 10 bertolak balik dr UUM.. bermula la acara bersiar2 di UTARA Malaysia... tempat pertama PADANG BESAR.... Selepas ke itu ke Alor sTar.. utk ke PEKAN RABU.. dari Alor Star terus balik ke UKM pada kul 4.45 ptg... Smpai UKM tepat Jam 12 tgh mlm...

Trip yang sgt seronok.. bersama digicam aku!!!!!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net